Welkom op deze website!

Ontstaan
Vanaf 2007 heb ik diverse orgels in de provincie Noord-Holland bezocht en gefotografeerd. Deze foto's en bijbehorende geschiedenis over kerken en orgels vindt u terug op deze website.

Wat kunt u hier verwachten en wat niet?
Op deze site vindt u gegevens over diverse orgels in de Noord-Holland, met name de fraai(st)e instrumenten die deze provincie rijk zijn. Deze website beoogt dus niet een compleet overzicht van alle orgels in Noord-Holland te geven, maar een impressie van instrumenten die door de webmaster de afgelopen jaren bezocht zijn.

Disclaimer:
Met het publiceren van deze website worden geen commerciële doeleinden nagestreefd. Aan de verstrekte gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Copyright
Op de informatie en afbeeldingen die hier worden getoond rust copyright. De foto’s zijn (tenzij anders vermeld) door de beheerder gemaakt. Wanneer zich bij de afbeeldingen op deze site echter toch een foto bevindt waarop u meent het auteursrecht te hebben, kunt u contact opnemen met de beheerder van deze site. Als u foto’s of informatie wilt overnemen, kunt u volstaan met een e-mail waarin u vermeldt waarvoor u dit gaat gebruiken en een bronvermelding naar deze site. Zie voor een adres Contact in de menubalk.

Vragen/opmerkingen
Hebt u vragen over de tekst of over de foto’s? Stel mij die gerust. Graag hoor ik ook uw mening en opbouwende kritiek is uiteraard altijd welkom. Stuur mij daarvoor een e-mail via de Contactpagina.